RV // Rehabilitación Sabadell

La casa a reformar es troba situada al barri de la Creu Alta de Sabadell, zona característica de cases tipus 'Anglesa' amb façana estreta, molta profunditat edificada i un pati situat a la zona interior. Aquestes característiques impliquen que aquest tipus de cases siguin fosques en la seva part central, amb habitacions interiors sense ventilació i amb les peces principals de la casa sense relació amb les zones exteriors de l'habitatge.


El projecte de reforma integral de l'habitatge té com a objectius principals: recuperar la il·luminació en totes les estances, minimitzar les zones de circulació evitant llargs passadissos i aconseguir una relació directa amb els espais exteriors de l'habitatge.
La distribució interior es desenvolupa entorn a un pati interior privat d'il·luminació que dota a la part central de l'immoble com a nucli de relació principal de la peces de l'habitatge, utilitzant l'element 'cuina' com a nexe d'unió entre totes elles, recuperant alhora la relació directa de totes les peces amb els espais exteriors de l'habitatge.

Contacte

  • Carrer Sant Llorenç, 76 local 1
  • 08202 - Sabadell
  • (Barcelona)
  • Tel.609 32 91 19
  •  699 92 26 83

[...]
Carregant...
Informació legal
x

Empresa: NEXTARQUITECTURA S.C.P.

NIF: J66375221

Adreça: Carrer Sant Llorenç, 76 local 1, 08202 Sabadell

Telèfon: 609 32 91 19

e-mail: next@nextarquitectura.es

¡CSS Válido!