NEXTarquitectura és un estudi de serveis integrals d'arquitectura i d'interiorisme fundat per Gerard Ribot i Núria Vílchez amb la intenció d'oferir solucions transversals a les inversions immobiliàries de promotors, inversors i particulars. Els citats serveis basen la seva eficàcia en la professionalitat, la immediatesa, l'efectivitat i la racionalitat de les solucions ofertes.

L'estudi NEXTarquitectura pretén oferir un nou sentit a les oficines tècniques d'arquitectura unint els últims avenços tecnològics d'industrializació constructiva i estalvi de recursos energètics, amb un servei personalitzat i un exhaustiu control dels costos econòmics.

Gerard Ribot i Núria Vílchez compten amb 10 i 7 anys d'experiència respectivament, desenvolupant com a  reponsables d'equip, projectes de l'àmbit públic i privat de gran format com: escoles, ambulatoris, instituts i escoles bressol per a  les principals empreses de l'administració pública (Impsol, Incasol, Gisa, Infraestructures SA, Consorci d'Educació de Barcelona...)

L'oficina tècnica de NEXTarquitectura s'organitza en tres equips de treball diferenciats entre ells: dos dedicats al desenvolupament i coordinació de projectes d'arquitectura i un altre integrament dedicat a la gestió documental integral de cèdules d'habitabilitat, certificacions energètiques i valoracions immobiliàries, tant per empreses de gestió de productes de bienes bancarios, com també per oficines de gestió immobiliària.

 

Mitjans humans de NEXTarquitectura:

  • Gerard Ribot i Núria Vílchez (Gerents i arquitectes coordinadors de projectes)
  • Redacció de projectes
  • Delineants de projectes i realizació d'infografies 
  • Tècnic d'inspeccions i responsable de l'àrea de gestió documental
  • Administració

 

L'estudi NEXTarquitectura està continuament en constant actualizació i formació para incorporar totes les novetats i modificacions normatives constants a tots els projectes constructius gestionats per l'oficina tècnica. Darrerament, hem mantingut especial atenció a tots els mecanismes de Gestión Ambiental en relació al sector de la construcció i dels mecanismes tant normatius com del sistema constructiu de Sistemes de Control de l'Estalvi Energètic, incorporant mitjans actius i passius a les últimes promocions executades.

Gerard Ribot Mumbrú, arquitecto

Gerard Ribot cuenta con 15 de experiencia en la arquitectura, desarrollando, como responsable de equipo, proyectos en los ámbitos privado y público, incluidos de gran formato, tales como bloques residenciales, edificios de oficinas, establecimientos hoteleros, así como centros de atención médica primaria, escuelas, institutos y guarderías para las principales empresas de la administración pública. 

Se graduó en la facultad de La Salle BCN en el año 2004, habiendo colaborado en distintos estudios de arquitectura, en los cuales alcanzó un alto grado de preparación y experiencia.

Fundó el estudio NEXT ARQUITECTURA con vocación de crecimiento y de desarrollar proyectos propios, impregnados de la frescura, dinamismo, eficiencia y resiliencia que predominan en la personalidad de ambos, tratando asimismo de dar un nuevo sentido de servicio integral por parte de la oficina técnica de arquitectura. 

Aporta al equipo una gran disposición y flexibilidad para atender, apoyar y proporcionar respuesta a las necesidades de los clientes, con rigor técnico, eficacia y proactividad.

Nuria Vílchez Sánchez, arquitecta

 

Núria Vilchez con 10 años de experiencia en la arquitectura, como colaboradora y responsable de equipo de proyectos en diferentes despachos del sector, donde pudo ejercer de una holgada experiencia en el mundo de la arquietectura, durante el proceso de estudiante y primeros años de titulada.

Es cofundadora y la otra mitad del binomio NEXT ARQUITECTURA. Goza de una holgada experiencia en el diseño, redacción, dirección y coordinación de proyectos públicos y privados. Ha sido directora de proyectos de edificios públicos del ámbito socio-sanitario, así como de diversas edificaciones de gran formato. 

A su preparación académica y profesional, adquirida en la facultad de La Salle BCN y diversos estudios de arquitectura, se suma su natural creatividad, precisión, diligencia y resolución en la vertiente técnica del trabajo, en combinación con la perseverancia y empatía con las cuales comprende y materializa las necesidades de los clientes, procurando proporcionar una diversidad de soluciones hasta hallar la idoneidad

Equip

Sergi Planas

Sergi Planas

Tècnic de inspeccions i gestió documental

Estefania Ramos

Estefania Ramos

Arquitecta Tècnica - Equip de gestió documental i projectes executius

Anna Araguz

Anna Araguz

Arquitecta Superior - Equip de Projectes

Anaïs Robert

Anaïs Robert

Administrativa - Departament comptable i gestió documental

Maria Cubiles

Maria Cubiles

Arquitecta Superior - Equip de Projectes

Juan Verdeguer

Juan Verdeguer

Arquitecte Tècnic i Superior - Equip de Projectes

Marina Ruiz

Marina Ruiz

Arquitecta Tècnica i Superior - Equip de Projectes

Anna Morilla

Anna Morilla

Arquitecta Superior - Equip de Projectes

Andreu Mirabete

Andreu Mirabete

Arquitecte tècnic - Equip de gestió documental i projectes executius

Cristian Rovira

Cristian Rovira

Arquitecte - Redacció de Projectes

Carla Abad

Carla Abad

Interiorista - Departament d'interiorisme

Publicaciones

Revista ON Diseño

Revista ON Diseño

Anuario de arquitectura Ibérica 2004 // Obra efímera pag.34

Revista Diseño Interior

Revista Diseño Interior

Artículo 'Un paseo Constructivo' // pag. 28

Revista NEO2

Revista NEO2

Artículo 'Cien por cien roca design' // num.49 - pag.122

International Roca Design

International Roca Design

Anuario concurso internacional Roca Design // BCD Barcelona

Revista VIA Arquitectura

Revista VIA Arquitectura

Anuario VIA Arquitectura 'Proyectos fin de carrera 04' // pag. 52-53

Wellness 'Roca Design International Competition'

Wellness 'Roca Design International Competition'

Anuario 06/07 Roca Design Competition 2ª edición

Contacte

  • Carrer Sant Llorenç, 76 local 1
  • 08202 - Sabadell
  • (Barcelona)
  • Tel.609 32 91 19
  •  699 92 26 83

[...]
Carregant...
Informació legal
x

Empresa: NEXTARQUITECTURA S.C.P.

NIF: J66375221

Adreça: Carrer Sant Llorenç, 76 local 1, 08202 Sabadell

Telèfon: 609 32 91 19

e-mail: next@nextarquitectura.es

¡CSS Válido!